Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på  tlf. 70 15 9000 , hvis du har spørgsmål m.m.

Vi har åben mandag til fredag fra kl 8 - 17.

Konsultation efter aftale.

Uden for åbningstid samarbejder vi med AniCura Familiedyrlægerne Aalborg Tlf: 98 62 31 00

 


Vi bliver desværre nødt til at stramme mere op på vores forholdsregler. Vi tager anbefalingerne fra myndighederne meget alvorligt og i kampen mod COVID - 19 vil vi nu låse vores dør.


Det betyder, at når I kommer med jeres kæledyr , vil vi hente det på p-pladsen og konsultationen vil foregå pr tlf.

Når I vil købe plejemidler, foder mv. Vil I blive lukket ind 1 af gangen og I skal stadig ringe inden, således vi kan pakke det til jer.

Vi arbejder nu i to hold og passer godt på vores udsatte medarbejdere. Det betyder, at vi er få på arbejde og nu KUN tager akutte konsultationer. Ring ind til os og lad os rykke din tid eller aftale noget andet.

Ud over det overforstående ser forholdsreglerne således ud :

➡️ Mød ikke bare op i klinikken - ring altid og aftal tid. Dette gælder også hvis du har brug for foder, plejemidler mv. Så pakker vi det til dig 🎁 Og ift de nye regler - er døren nu låst og vi vil hente dit kæledyr på p-pladsen og skal du have foder eller andet vil du blive lukket ind 1 af gangen.

➡️ Vi vil helst have at I benytter dankort eller mobilpay 📱

➡️ Har du symptomer på sygdom eller er i karantæne, bedes du sende en anden med dit kæledyr og vi vil have kontakt med dig via telefon. Vi forventer, at du oplyser i telefonen om du er syg eller har symptomer.

➡️ Når I kommer med jeres kæledyr til aftalt tid,- mød da kun op med 1 familiemedlem.

➡️ Hold afstand til hinanden og os i klinikken.

➡️ Vi sidder klar ved telefonen ☎️ og er parate til at vejlede og vurderer, om der er brug for hjælp eller du kan vejledes via telefonen. I er også mere end velkommen til at maile til os.

Vi vil sandsynligvis lukke tidligere nogle dage - ca kl 15, hvis det giver mening ift personalegruppen,- herunder vores helbred mv samt behovet for behandling af akutte dyr. så har du spørgsmål mv, så kontakt os om formiddagen.

Vi håber det bedste for os alle ! lad os sammen passe godt på hinanden. ❤️