Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på  tlf. 70 15 9000 , hvis du har spørgsmål m.m.

Vi har åben mandag til fredag fra kl 8 - 17.

Konsultation efter aftale.

Uden for åbningstid samarbejder vi med AniCura Familiedyrlægerne Aalborg Tlf: 98 381056

 


Vi bliver desværre nødt til at stramme mere op på vores forholdsregler. Vi tager anbefalingerne fra myndighederne meget alvorligt og i kampen mod COVID - 19 vil vi nu låse vores dør.


Det betyder, at når I kommer med jeres kæledyr, skal I ringe herind og give besked om, at I er her. I vil da blive lukket ind 1 af gangen og vi vil holde dit kæledyr mens du holder afstand.

Når I vil købe plejemidler, foder mv. Vil I også blive lukket ind 1 af gangen og I skal stadig ringe inden, således vi kan pakke det til jer.

Vi arbejder nu i to hold og passer godt på vores udsatte medarbejdere. Det betyder, at vi er få på arbejde og der vil derfor være lidt ventetid ift hvis I skal bestille en konsultationstid eller dit kælesyr skal vaccineres.

Ud over det overforstående ser forholdsreglerne således ud :

➡️ Mød ikke bare op i klinikken - ring altid og aftal tid. Dette gælder også hvis du har brug for foder, plejemidler mv. Så pakker vi det til dig 🎁 Og ift de nye regler - er døren nu låst og vi vil hente dit kæledyr på p-pladsen og skal du have foder eller andet vil du blive lukket ind 1 af gangen.

➡️ Vi vil helst have at I benytter dankort eller mobilpay 📱

➡️ Har du symptomer på sygdom eller er i karantæne, bedes du sende en anden med dit kæledyr og vi vil have kontakt med dig via telefon. Vi forventer, at du oplyser i telefonen om du er syg eller har symptomer.

➡️ Når I kommer med jeres kæledyr til aftalt tid,- mød da kun op med 1 familiemedlem.

➡️ Hold afstand til hinanden og os i klinikken.

➡️ Vi sidder klar ved telefonen ☎️ og er parate til at vejlede og vurderer, om der er brug for hjælp eller du kan vejledes via telefonen. I er også mere end velkommen til at maile til os.


Vi håber det bedste for os alle ! lad os sammen passe godt på hinanden. ❤️