Tilbud og nyheder

 

 

Smukke glasperler med aske fra jeres kæledyr.

Vi har nu fået et samarbejde med smykkedesigner Lisbeth Larsen som har Galleri Lisnbeth L. www.galleri-lisbeth.dk.

Så nu kan vi igen tilbyde, at forevige asken fra jeres kæledyr i en smuk perle. Lisbeth Larsen arbejder faktisk sammen med et par andre dyrehospitaler og har derfor god erfaring med dette. Hun kan både laver perler, små hjerter og de fineste engle. 

Det vil kræve en enkeltkremering af jeres kæledyr. Vi vil da få tilsendt asken til os og herefter vil vi fragte det ud til Lisbeth Larsen. 

Det aske der er tilbage vil I naturligvis få igen. 

Der er forskellige priser på henholdsvis perler, engle og øreringe.

Vi vil liste dem under siden med priser og ellers er I altid meget velkomne til at ringe ind til os eller komme forbi og vi kan kigge på det sammen.

Det er vigtigt, at smykket bliver lige præcis det der passer bedst til jer.

 

 

Halvpris på sundhedsundersøgelsen i forbindelse med 2. vaccination.

Vi  mener det er vigtigt at følge vaccinationsprogrammet for både hvalpen og killingen, da vi da vil undgå at se de forskellige sygdomme, som de ellers kan blive udsat for at få. Vaccinationsprogrammet er således for hvalpen, at efter den 1. vaccine skal de have 2. vaccine 1 mdr. efter og herefter når de fylder 1 år. Vi har valgt at give -50% på sundhedsundersøgelsen i forbindelse med vaccinationen ved 2. vaccination, uanset om vi har set hvalpen eller killingen ved 1. vaccination.

Killingens vaccinationsprogram er lidt anderledes. Efter 1. vaccine gives 2. vaccine 1 mdr efter og herefter gives 3. vaccine efter 6 mdr. og herefter 1 år senere. Så har man basisvaccineret dyret.

Er I i tvivl om jeres kæledyr har fået de korrekte vacciner, er I meget velkommen til at komme ind på klinikken, så vi kan kigge i jeres sundhedsbog og hjælpe jer med at få dem ordentligt dækket.

I forhold til de fremtidige vacciner anbefaler vi, at I sammen med vores dyrlæger lægger en plan. Det kommer meget an på hvor I færdes. Kommer I i hundeskov eller steder hvor der er vand og dermed rotter. Er jeres kat en inde eller udemis ? osv. Som udgangspunkt anbefaler vi, at I vaccinerer jeres hunde og katte hvert år, hvis det er udedyr og I bor her omkring Aalborg. Vi har mange rotter i Aalborg og netop rotten, kan være bærer af en sygdom, som de kan give vores hunde og som de kan smitte os med. Som byklinik er vi derfor altid ekstra obs.

 

 

 

 

 

 

Nyt loppe og flåt middel til hunde og katte.

I kampen mod lopper og flåter har vi de sidste par år haft et nyt godt middel. Det er en pille til hunde, som gives hver måned og som har et hurtigt drab af både flåter og lopper.

Vi kan således tilbyde to typer af piller til hunde,- en der holder i 3 mdr og en der holder i 1 mdr. men hvor der er tre piller i selve pakken. Det er en nem løsning, hvis man har lopper, da man har fuld dækning af dyret i alle tre mdr.

Den er let at give, da det er en tyggetabl. Man skal bare huske at give den med mad. Der er flere slags, men vi har valgt at have Bravecto og Nexgard til hunde og Credilio til katte.

 Til kattene er der kommet endnu en spot on løsning, som vi nu har haft et lille stykke tid. Det er en spot on løsning som gives på huden i nakken. Men i modsætning til de gamle spot on løsninger vi kender, holder denne løsning i 3 mdr. Igen kan vi herved opnå en bedre dækning af dyret. Denne løsning er også fra Bravecto.

I kan læse mere om flåter under fagligt nyheder.

Lopperne er her året rundt. I de kolde måneder trives de perfekt i vores varme stuer. Så dem skal man hele tiden være obs på. Flåterne holder heldigvis lidt pause i de kolde vintermåneder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har investeret i en scanner.

Det betyder, at vi nu kan tilbyde scanning af mave, livmoder, prostata og urinblære. 

Vi nyder, at vi ikke længere behøver, at henvise vores patienter andetsteds, når vi har behov for en scanning. Vi visiterer selv til scanning og det vil derfor kræve en konsultation først medmindre dyret er i et forløb.

Vi har også mulighed for at tage prøver ud og undersøge dem nærmere.

Nogle dyr kan ligge meget stille mens vi bliver nødt til at bedøve andre. Derfor vil vi gerne have kæledyret ind om morgenen fastende, - hvilket betyder, at de ikke skal have morgenmad.

De kan gå hjem om eftermiddagen.

Vi vil ringe til jer i løbet af dagen, når vi har resultatet. Så kan vi sammen lægge en behandlingsplan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt foder.

Carnilove into the wild. Carnilove er sammensat, så den tager højde for hundens oprindelige natur. Det brede spektrum af nøje udvalgte typer af kød fra vildt , f.eks. rensdyr, and, fasan, kalkun, lam, vildsvin og laks. Svarer til sammensætningen af det naturlige bytte og sørger for at hunden får de vigtige aminosyrer.

Skovbær, grøntsager, vildebær og urter er naturlige kilder til vigtige vitaminer, antioxidanter og andre essentielle næringsstoffer.

Carnilove er designet med hensyntagen til samhørigheden mellem mennesker og hundes liv sammen. Ingredienser og mængden af dem er udviklet efter hundens kost, før landbruget blev indført, men produktionen er baseret på de nyeste processer og teknologier. Carnilove er derfor helt korn og kartoffelfri og består af 70 % kød fra vildt og 30 % skovbær, grøntsager og urter.

Det er et godt alternativ til den kræsne hund eller kat og er ikke et dyrt produkt.