Tilbud og nyheder

 

 

 

Nyt loppe og flåt middel til hunde, som også indeholder en ormekur.

Det er en tyggetabl. som man giver 1 gang hver måned. Den dræber lopper indenfor 8 timer og virker i 5 uger. Den dræber flåter effektivt og virker i 4 uger for det. Der ud over er der også et ormemiddel i denne nye tyggetabl. som behandler mod spoleorm, hageorm og piskeorm. Den forebygger også mod tropiske hjerteorm. Denne løsning er god til hvalpe, som man ved 2. hvalpevaccination typisk giver en ormekur, samt dyr der skal rejse steder hen hvor disse parasittyper typisk er at finde. Ring til os på 70 15 9000 for mere information   

 

 

 

 

 

 

 

Halvpris på sundhedsundersøgelsen i forbindelse med 2. vaccination.

Vi  mener det er vigtigt at følge vaccinationsprogrammet for både hvalpen og killingen da vi da vil undgå at se de forskellige sygdomme som de ellers kan blive udsat for at få. Vaccinationsprogrammet er således at efter den 1. vaccine skal de have 2. vaccine 1 mdr. efter og herefter om 1 år. Vi har valgt at give -50% på sundhedsundersøgelsen i forbindelse med vaccinationen ved 2. vaccination, uanset om vi har set hvalpen eller killingen ved 1. vaccination.

 

 

 

 

 

Nyt til alle katte.

Der er kommet et nyt loppemiddel til katte, som er i pilleform, ligesom vi kender det til hunde. Virkningen på lopperne holder i 1 mdr. Man skal huske at give pillen sammen med et måltid, da man kan få mave/tarmgener. Men ring ind på klinikken for mere information.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt foder.

Carnilove into the wild. Carnilove er sammensat, så den tager højde for hundens oprindelige natur. Det brede spektrum af nøje udvalgte typer af kød fra vildt , f.eks. rensdyr, and, fasan, kalkun, lam, vildsvin og laks. Svarer til sammensætningen af det naturlige bytte og sørger for at hunden får de vigtige aminosyrer.

Skovbær, grøntsager, vildebær og urter er naturlige kilder til vigtige vitaminer, antioxidanter og andre essentielle næringsstoffer.

Carnilove er designet med hensyntagen til samhørigheden mellem mennesker og hundes liv sammen. Ingredienser og mængden af dem er udviklet efter hundens kost, før landbruget blev indført, men produktionen er baseret på de nyeste processer og teknologier. Carnilove er derfor helt korn og kartoffelfri og består af 70 % kød fra vildt og 30 % skovbær, grøntsager og urter.

Det er et godt alternativ til den kræsne hund eller kat og er ikke et dyrt produkt.

 

 

TILBUD.

Fra fredag d.29 september 2017 kan du gå ind på vores facebook side - like siden og print denne værdikupon, det gælder for de første 50 stk. - så først til mølle ;-)

Vi får selv et antal kuponchecks fra Værdikupon.aps, som vil vil trække lod om. Hvis I ønsker at deltage i denne lodtrækning, skriv da jeres dyrs navn i kommentarfeltet på facebooksiden.

Dette gælder helt frem til og med december måned.

Konceptet er en del af et stort værdikuponhæfte, som du kan tjekke på  facebook siden "værdicheck".

Der er forskellige virksomheder med og helt sikkert værd at tjekke ud.

God fornøjelse :-)