Medarbejdere
 

Medarbejdere

Jon Kold Thomsen

Jon Kold Thomsen

Dyrlæge
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Medejer af Dyrehospitalet 9000. Er uddannet fra landbohøjskolen i 1998 med specialer i Sundhedsstyring og forebyggelse, Farmakologi (medicinlære), Adfærd og mikrobiologi. Har beskæftiget mig med stort set alle dyrearter gennem min karriere, men har fundet min hylde i smådyrspraksis. Mit fokus har gennem årene været smerteoplevelse og smertebehandling af dyr, undervisning og kommunikation samt oplysning uddannelse og forebyggelse. Jeg tror fuld og fast på at optimal kommunikation dyrlæger og klienter imellem i sidste ende altid kommer dyrene til gode og at dyrlæger udover den fagligt optimale behandling også skal levere tryghed og information.

Jeg har undervist i over 15 år både fagligt og privat og elsker at bringe viden videre hvor den gør gavn for dyr og mennesker. Jeg er vokset op med hund og kat på landet og bor i dag på gården Danevang mellem Viborg og Hobro med hundene Tjalfe (labrador/slædehundeblanding) og Quark (gul/brun labrador blanding) katten miav (ja vores datter på snart 2 navngav den)høns og heste.

Er gift med Ann Bjerregaard Sørensen. Ann er Uddannet dyreadfærdsterapeut fra Etologisk institut, driver Jarlsminde dyreterapi og avler islandske heste. Mangeårigt medlem af Vikingegruppen Ulfhednir, der dyrker våbenkamp på internationalt plan og har været træner her i over 15 år.

Jeg glæder mig til at se alle de dejlige dyr og mennesker Lisbeth og Agnethe har fortalt så meget om.

Lisbeth Mortensen

Lisbeth Mortensen

Vet. sygeplejerske
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske i 1972 og medejer af Dyrehospitalet 9000. I 1976 var jeg med til at starte Dyrehospitalet Hobrovej i et af byens gamle og bevaringsværdige huse. Vi har bestræbt os på at respektere det gamle hus, samtidig med at vi har renoveret dette og indvendigt er et moderne og veludstyret dyrehospital.

Jeg har i alle årene nydt arbejdet på dyrehospitalet, da mit arbejde også er min store interesse og hobby. Det er dagligt en ubeskrivelig glæde for mig at se dyrene blive raske efter kyndig behandling på hospitalet og ikke mindst have mulighed for at dele ejernes glæde, når de henter deres kæledyr efter endt behandling.

Jeg har altid haft stor interesse for vilde dyr fra den danske natur og har ofte haft killinger, ugleunger, rovfugle, ællinger og harekillinger som plejebørn privat indtil de kunne genudsættes og klare sig selv.

Udover klinikken og de mange dyr og gode venner blandt klienterne, nyder jeg til daglig at slappe af i familiens skød, hvor også mine to katte bliver behandlet og tiltalt som familiemedlemmer. En enkelt svaghed bliver det dog også til - min Honda Civic sport har jeg svært ved at undvære!

Agnethe Andersen

Agnethe Andersen

Sygeplejerske
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Agnethe S. M. Andersen medejer af Dyrehospitalet 9000 og datter af vetr. sygeplejerske Lisbeth Mortensen og nu afdøde dyrlæge Viggo A. Mortensen. Dette har naturligvis bevirket at jeg er opfostret med interessen og glæden ved at hjælpe dyr. Jeg har tilbragt mange timer på mine forældres dyrehospital både i min barndom, men også som voksen.

Da vi mistede min far Viggo Mortensen, besluttede jeg dog at gå en lidt anden vej hvorfor jeg blev uddannet som sygeplejerske fra Århus sygeplejeskole. Jeg har arbejdet som sygeplejerske frem til 2011 hvor vi stiftede Dyrehospitalet 9000 og har altid været meget glad for mit arbejde som sygeplejerske, men da muligheden for at starte et dyrehospital bød sig, var valget ikke svært.

Arbejdet som sygeplejerske har givet mig en god ballast i form af en generel viden om medicin, sygdom og behandling samt ledelse og overblik over større patientgrupper. Dette, sammen med de erfaringer jeg har fået gennem min opvækst, er alle elementer jeg kan anvende i mit virke som sygeplejerske til dyr.

Idet jeg tidligere har beskæftiget mig lidt med grafisk design, ligger marketing delen under mit ansvarsområde. Jeg nyder når vi er på messer eller skal i gang med en kampagne.

Susanne Birgitta Jensen

Susanne Birgitta Jensen

Vet. sygeplejerske
info@dyrehospitalet9000.dk
 
At beskæftige mig med dyr har altid været mit højeste ønske.

Tilbage i 1979 oplevede jeg hvad det vil sige at arbejde på en dyreklinik igennem nogle ugers erhvervspraktik, som kun forstærkede mit ønske.
I 1983 startede jeg så i mesterlære som veterinærsygeplejerske hos dyrlæge Viggo Mortensen på dyreklinikken Hobrovej i Aalborg.

Fra 1986 fulgte fastansættelse som veterinærsygeplejerske samme sted i tolv år frem til 1998.
Fra 1999 til 2009 var jeg dernæst ansat hos Dyrlæge Bastholm i Nørresundby.

Det er med stor glæde, at jeg nu er blevet tilknyttet Dyrehospitalet 9000. Jeg har igennem alle årene selv haft en række dyr omkring mig, specielt hunde, katte og islandske heste.
Lige nu er det en forkælet Mainecoon kat med navnet Missefyr der holder mig med selskab. Min fritid tilbringes i øvrigt sammen med familien, og specielt mit 18 måneder gamle barnebarn Benjamin giver mig pt. mange gode oplevelser.

Erik Jensen

Erik Jensen

Administration
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Erik Jensen er medstifter af Dyrehospitalet 9000 tilbage i år 2010, og har i alle årene stået for budgetter, bogføring og udarbejdelse af regnskaber i samarbejde med selskabets revisor. Herudover har Erik i samarbejde med hospitalets 3 ejere stået for alle ansættelseskontrakter og øvrige kontraktforhold der vedrører virksomheden i samarbejde med selskabets advokat. Erik er uddannet cand scient, og har en lang karriere bag sig i edb-branchen med ansættelser bl.a. hos Christian Rovsing A/S, Olicom A/S, DDC-I A/S samt GN Store Nord A/S. I sin seneste 7 år lange ansættelse hos GN Store Nord havde Erik med titel af Vice President de sidste 2 år udviklingsansvaret for firmaets Mobil produkter, og stod i spidsen for mere end 100 udviklingsingeniører med baser i NOVI Aalborg, Ballerup samt Kina.

Erik blev i 2003 gift med Lisbeth Mortensen, og fik dermed gradvist også indsigt i et dyrehospitals virke, og dermed baggrunden for at blive inddraget i Dyrehospitalet 9000, nu hvor EDB-karrieren er droslet ned for at give mere tid på hjemmefronten og til familien og hobbies.

Erik varetager udover regnskaber også indkøb af Specific og Royal Canin foderprodukter. Når Erik ikke er på klinikken nydes naturen ved hjemmet syd for Aalborg, eller også bliver golf-køllerne svinget på den naturskønne bane hos Rolf Skov Golfklub. Hjemme er det Erik der står for skud, hvis en af de 4 katte pludselig føler behov for lidt natmad, - de har fundet ud af hvorledes han nemt vækkes ved at vippe med en stol, eller ved at kradse på spejlet i soveværelset.

Rikke Vestergaard

Rikke Vestergaard

Dyrlæge
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Jeg er uddannet som dyrlæge fra Landbohøjskolen i 2005. Efter et kort vikariat på Fyn, fik jeg fast ansættelse i blandet praksis i Vildbjerg. Fra min første tid i praksis stod det hurtigt klart for mig, at det var arbejdet i smådyrspraksis, som havde min store interesse. Gennem min tid i Vildbjerg fik jeg tildelt mere og mere ansvar for smådyreområdet og i 2014 tog jeg så springet yil Dyrlægegruppen Frijsenborg, hvor jeg fik job som smådyrsdyrlæge. 2018 bliver året, hvor jeg starter ved Dyrehospitalet 9000 og jeg glæder mig til at møde de dyr og mennesker, som resten af teamet her er så begejstrede for.

Mine faglige hovedinteresser er Intern medicin, bløddelskirurgi og tandbehandlinger, derfor ligger en stor del af min efteruddannelse også inden for disse emner. Jeg har blandt andet været på 3 moduler ved European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS) om tandbehandlinger og på tre moduler ved ESAVS om bløddelskirurgi.

Jeg elsker, at bruge tid med min familie både hjemme og på udflugter. Jeg er gift med Jakob og sammen har vi en datter på 10 og en søn på 8. Endnu har der ikke været tid til et dyr i familien, men det bliver der nok lavet om på før eller senere.

Ana Sigrid Justesen

Ana Sigrid Justesen

vetr. sygeplejerske
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Tekst kommer.
Ana er vores nyeste vetr. sygeplejerske. Hun har arbejdet som sygeplejerske i 2 år og 5 år incl elevtid, før hun kom til os. Hun kommer fra Sjælland, men har boet i Thisted det sidste års tid og glæder sig nu til at bo i Aalborg. Hun har en lille hund Nola, som hun går til agility med.
Vi glæder os til at I møder hende :-)