Tilbud og nyheder

 

 

Halvpris på sundhedsundersøgelsen i forbindelse med både 2. og 3. vaccination af hvalpe og killinger.

Vi  mener det er vigtigt at følge vaccinationsprogrammet for både hvalpen og killingen, da vi da vil undgå at se de forskellige sygdomme, som de ellers kan blive udsat for at få. Vaccinationsprogrammet er således for hvalpen, at efter den 1. vaccine skal de have 2. vaccine 1 mdr. efter og evt en 3. vaccine. Herefter skal de vaccineres igen når de fylder 1 år. Vi har valgt at give -50% på sundhedsundersøgelsen i forbindelse med vaccinationen ved 2. og 3. vaccine, uanset om vi har set hvalpen eller killingen ved 1. vaccination.

Killingens vaccinationsprogram er lidt anderledes. Efter 1. vaccine gives 2. vaccine 1 mdr efter og herefter gives 3. vaccine efter 6 mdr. og herefter 1 år senere. Så har man basisvaccineret dyret.

Er I i tvivl om jeres kæledyr har fået de korrekte vacciner, er I meget velkommen til at komme ind på klinikken, så vi kan kigge i jeres sundhedsbog og hjælpe jer med at få dem ordentligt dækket.

I forhold til de fremtidige vacciner anbefaler vi, at I sammen med vores dyrlæger lægger en plan. Det kommer meget an på hvor I færdes. Kommer I i hundeskov eller steder hvor der er vand og dermed rotter. Er jeres kat en inde eller udemis ? osv. Som udgangspunkt anbefaler vi, at I vaccinerer jeres hunde og katte hvert år, hvis det er udedyr og I bor her omkring Aalborg. Vi har mange rotter i Aalborg og netop rotten, kan være bærer af en sygdom, som de kan give vores hunde og som de kan smitte os med. Som byklinik er vi derfor altid ekstra obs.

 

 

 

 

 

 

Kalm hund og kat tabletter og oralsuspensation. Virker på stress og angst - til både hunde og katte.

 

Kalm er et foderstilskud til hund der indeholder essentielle aminosyrer og mælkepeptid.
Kalm kan anvendes til hunde,katte, hvalpe og killinger.
Kalm er tilsat speciel smag til henholdsvis hunde og katte og indtages villigt af de fleste.

 

Kalm kan anvendes i situationer hvor hunden eller katten oplever utryghed,
stress eller nervøsitet. Sådanne situationer kan udløses ved:

• transport
• flytning
• adskillelse fra ejer
• pensionsophold
• torden
• fyrværkeri
• dyrlægebesøg

Indhold pr. tabl:

L-Tryptophan 250 mg, Mælkepeptider 125 mg, Vitamin B3 3 mg, Viamin B1 0,68 mg, L-Theanin 0,15 mg, Vitamin B6 0,05 mg

 

 

Smukke glasperler med aske fra jeres kæledyr.

Vores samarbejde med smykkedesigner Lisbeth Larsen som har Galleri Lisnbeth L. www.galleri-lisbeth.dk. blomstre stadig.

Det er en smuk tanke, at forevige asken fra jeres kæledyr i en smuk perle. Lisbeth Larsen arbejder  sammen med flere dyrehospitaler og har derfor god erfaring med dette. Hun kan både laver perler, små hjerter og de fineste engle. 

Det vil kræve en enkeltkremering af jeres kæledyr. Vi vil da få tilsendt asken til os og herefter vil vi fragte det ud til Lisbeth Larsen. 

Det aske der er tilbage vil I naturligvis få igen. 

Der er forskellige priser på henholdsvis perler, engle og øreringe.

Vi vil liste dem under siden med priser og ellers er I altid meget velkomne til at ringe ind til os eller komme forbi og vi kan kigge på det sammen.

Det er vigtigt, at smykket bliver lige præcis det der passer bedst til jer.

Tjek også vores nyeste tilbud med en perle med hår i .-  Se længere nede på siden her.

 

 

Perle med hår.

Wow tjek lige vores nyeste mulighed.

Vores kunstner Lisbeth Larsen V/ Galleri Lisbeth L kan nu lave glasperler med hår. :-)

Vi kan derfor nu tilbyde, at I kan få hår fra jeres kæledyr i en meget fin glasperle. Vi tænkte det oprindeligt som et minde, hvis jeres kæledyr skulle afsluttes. Men det kan jo også sagtens bruges i andre sammenhænge.

Hvis I gerne vil bruge muligheden som et minde efter en afslutning, er det en meget nem og noget billigere måde, at få et lille minde på, da det jo ikke kræver en enkeltkremering - ligesom glasperlerne med aske. Vi  kan hurtigt få de fine hår afsted til vores kunstner Lisbeth Larsen og vil derfor også hurtigt få perlen retur. Den koster 500 kr incl forsendelse.