Behandling og ydelser
 

Behandling og ydelser

Dyrehospitalet 9000 tilbyder medicinsk udredning og behandling samt kirurgiske indgreb til alle kæledyr.

Vi renser og behandler også ofte ører samt tænder. Vi vægter sundhedsfremme og forebyggelse højt, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os på telefonen for at drøfte eventuelle spørgsmål.

Vi undersøger alt fra haltheder til medicinske sygdomme og har en del udstyr in house, som hjælper os med at komme en diagnose nærmere. Vi kan både tilbyde røntgen, tandrøntgen, ultralydsscanning, endoskopi og blodprøver samt udredning af hudlidelser. Vi ser en del patienter med hudlidelser, gigtproblemer og tandproblemer - derfor tilbyder vi også gratis tandtjek v/veterinær sygeplejerske i forebyggelses øjemed.

Idet vi er et byhospital, ser vi mange forskellige lidelser, og det kombineret med et personale med mange års erfaring gør, at vi har et bredt kendskab til de bedste behandlingsmuligheder. Vi har listet nogle af vores ydelser under prislisten. 

Vi nyder også de helt almindelige vaccinationer og sundhedstjek. Vi anbefaler, at man får sit kæledyr tjekket en gang om året. Med de nye hvalpe og killinger giver vi rabat på 2 og 3 sundhedstjek ifbm. vaccinen.

Vi passer godt på din kat læs her hvordan.

Fokus på kattevenligt miljø. 

Du kan allerede starte den gode oplevelse hjemme, ved at vende din kat til at blive fortrolig med transportkassen. Du kan evt foder den inde i den og spraye med feliway. Når I så kommer til køreturen ud til vores hospital,- er det en fordel, at lægge et tæppe eller håndklæde over boksen.

Vi har allerede opdelt venteværelserne i en hundeafdeling og en katteafdeling. 

Vi bruger også allerede feliway spray i vores burrum. Feliway spray bruger kattens egne naturlige feromoner til at hjælpe den med at være mere tryg. 

Men vores nye tiltag er at vi allerede kan starte med at gøre katten mere tryg i venteværelset. 

Så I der kommer ind med jeres kat er velkommen til at låne et håndklæde, spray med feliway på det og læg det over kattens bur. Det håndklæde kan da følge katten ind i undersøgelsesrummet og videre med ned i burrummet, hvis katten skal indlægges. ❤️

Når man håndterer katte, er det vigtigt at følge deres natur. De skal være med og føle sig trygge, ellers kommer man ingen vegne med dem. 

Derfor er det dejligt ,at vi har opdelt katte og hunde venteværelse. De får en god start på en evt. indlæggelse.

Vi har meget fokus på hygiejne på vores hospital og i vores burrum. Men vi sørger for, at der er tæpper og feliwayspray i boksen, samt de små missevenner bliver skærmet for unødige indtryk via et tæppe der er sprayet med feliway.

Vores burrum ligger centralt i hospitalet og derfor er vi hele tiden hos din kat. Du er mere end velkommen til at gå med ned og se hvor din lille ven skal være, ved en evt indlæggelse.

Det er vigtigt at en kat sidder højt og kan overskue rummene. Derfor anvender vi altid de øverste bokse til de små missevenner.

Ved håndtering af din kat, vil vi typisk anvende et håndklæde og svøbe dem i, hvis de skal have medicin eller andet. Det giver dem mere tryghed frem for, at blive holdt fast.

Vi anvender musik, når de skal falde til ro og når de skal vågne op fra en narkose. Der er spindelyde i musikken som beroliger de små venner.