Behandling og ydelser
 

Behandling og ydelser

Dyrehospitalet 9000 tilbyder medicinsk udredning og behandling samt kirurgiske indgreb til alle kæledyr lige fra eksotiske dyr til helt almindelige hunde og katte. Vi renser og behandler også ofte ører samt tænder. Vi vægter sundhedsfremme og forebyggelse højt, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os på telefonen for at drøfte eventuelle spørgsmål.

Vi undersøger alt fra haltheder til medicinske sygdomme og har en del udstyr in house, som hjælper os med at komme en diagnose nærmere. Vi kan både tilbyde røntgen, tandrøntgen, scanning, endoskopi og blodprøver samt udredning af hudlidelser. Vi ser en del patienter med hudlidelser, gigtproblemer og tandproblemer - derfor tilbyder vi også gratis tandtjek v/veterinær sygeplejerske i forebyggelses øjemed.

Idet vi er et byhospital, ser vi mange forskellige lidelser, og det kombineret med et personale med mange års erfaring gør, at vi har et bredt kendskab til de bedste behandlingsmuligheder. Vi har listet nogle af vores ydelser under prislisten. 

Vi nyder også de helt almindelige vaccinationer og sundhedstjek. Vi anbefaler, at man får sit kæledyr tjekket en gang om året. Med de nye hvalpe og killinger giver vi rabat på 2 og 3 sundhedstjek ifbm. vaccinen.