Om os
 

Om os

Dyrehospitalet 9000 – Aalborgs centrale dyrlæge byder dig og dit kæledyr velkommen på vores lille effektive dyrehospital.

Centralt placeret på Hobrovej 38-40 9000 Aalborg, nær Sygehus Syd, Mølleparken og Zoologisk Have, ligger Dyrehospitalet 9000. Her er det muligt at konsultere dyrlæge ekspertise hver dag. Vi har en p-plads bag ved hospitalet med indkørsel både fra Hobrovej og Mølleparkvej.

Den karakteristiske bygning midt på Hobrovej i Aalborg har siden 1977 været specielt indrettet til dyrehospital og dyreklinik af henholdsvis vetr. Sygeplejerske Lisbeth Mortensen og nu afdøde dyrlæge Viggo A. Mortensen. Det var derfor ideelt at renoverer det gamle hospital, som nu fremstår som et nyt og moderne dyrehospital med specialudstyr af højeste kvalitet i hyggelige og trygge omgivelser.

På Dyrehospitalet 9000 er der tid til engagement, professionel medicinsk og kirurgisk behandling, samt sygdomsforebyggelse hos alle kæledyr lige fra eksotiske dyr til helt almindelige hunde og katte og vi - dyrlæger og veterinærsygeplejersker - står altid til rådighed med vejledning om alt fra ernæring til trivsel.

Det er vigtigt for os at du og dit kæledyr føler jer trygge og vi bestræber os derfor på, at have dig, som ejer, med hele vejen.

Vi er et meget dedikeret team på 7,- 1 fast Chefdyrlæge Rikke Vestergaard og vores nye dyrlæge Jenny Jensen, 4 sygeplejersker Susanne Jensen, Agnethe Andersen, Ana Sigrid Justesen og selvfølgelig Lisbeth Mortensen samt 1 administrativ medarbejder Erik Jensen. Du vil møde de samme personer i behandlingen af dit kæledyr. Det sikrer et optimalt kendskab til dit kæledyr, dets behov og behandling og fyldestgørende og korrekt information til dig som ejer, således at du trygt medinddrages i behandlingsforløbet. Det er vigtigt for os, at dit kæledyr tilbydes den bedste behandling. Hvis vi i enkelte tilfælde har brug for en helt speciel undersøgelse, som vi ikke har udstyr til in house, det kunne f.eks. være en scanning af hjertemuskulaturen, vil vi i disse situationer henvise til det Dyrehospital i Jylland, som har det nødvendige og bedste udstyr til den pågældende undersøgelse.

Vi samarbejder med AniCura Familiedyrlægerne, som har klinikker i Aars, Hobro og Svenstrup. Det betyder at I altid kan få kontakt til en dyrlæge uden for vores normale åbningstid. AniCura Familiedyrlægerne har dog indgået et vagtsamarbejde med AniCura City Syd og AniCura Gistrup, hvilket betyder, at de evt vil henvise jer videre til et af de to andre hospitaler.

Mange hilsner fra Charlotte og Ole Andreasen

"Bedre dyrehospital end Dyrehospitalet 9000 findes ikke !
Vi har aldrig i vores liv oplevet så meget omsorg og service som Dyrehospitalet 9000 udviser.
Man er ikke bare et nummer i køen, der er altid tid til dig og dine dyr, når du har brug for det.
Lige så meget som man kan grine med jer, så kan man bestemt også græde med jer.
Man kan virkelig mærke at I er glade for det i gør og det har bare så stor betydning når man kommer med sit kæledyr – som jo mere er som et familiemedlem.
Den følelse og ro man får, når man kommer hos jer er svær at beskrive.
Vi har det altid godt med at komme ud til jer."
 
Charlotte og Ole Andreasen