Om os
 

Om os

Dyrehospitalet 9000 – Aalborgs centrale og uafhængige dyrlæge og dyrehospital byder dig og dit kæledyr velkommen.

Vi er et lille uafhængigt effektivt hospital, som sætter omsorg og høj faglighed i centrum. Vi rådgiver om den bedste behandling og de forskellige undersøgelsesmuligheder. Vi har selv en del specialudstyr in house, hvilket giver hurtige svar og dermed behandling. Men det er vigtigt for os, at vi sammen med dig, planlægger behandlingen eller undersøgelsen, således det både giver mening for dit kæledyr og for dig.

Vi er centralt placeret på Hobrovej 38-40 9000 Aalborg, nær Sygehus Syd, Mølleparken og Zoologisk Have. Det er muligt, at konsultere dyrlæge ekspertise hver dag. Vi har en p-plads bag ved hospitalet med indkørsel både fra Hobrovej og Mølleparkvej.

Den karakteristiske bygning midt på Hobrovej i Aalborg har siden 1977 været specielt indrettet til dyrehospital og dyreklinik af henholdsvis vetr. Sygeplejerske Lisbeth Mortensen og nu afdøde dyrlæge Viggo A. Mortensen. Det var derfor ideelt at renoverer det gamle hospital, som nu fremstår som et nyt og moderne dyrehospital med specialudstyr af højeste kvalitet i hyggelige og trygge omgivelser.

På Dyrehospitalet 9000 er der tid til engagement, professionel medicinsk og kirurgisk behandling, samt sygdomsforebyggelse hos alle kæledyr, vi - dyrlæger og veterinærsygeplejersker - står altid til rådighed med vejledning om alt fra ernæring til trivsel.

Vi er et meget dedikeret team,- Chefdyrlæge Rikke Vestergaard, dyrlæge Jon Bro Flak, 4 sygeplejersker Susanne Jensen, Agnethe Andersen, Ashley Plourde-Staal og selvfølgelig Lisbeth Mortensen, 1 klinik assistens Michelle Boesen Aggerholm samt direktør Erik Jensen, som altid står klar til at hjælpe dig med stort som småt. Du vil møde de samme personer i behandlingen af dit kæledyr. Det sikrer et optimalt kendskab til dit kæledyr, dets behov og behandling og fyldestgørende og korrekt information til dig som ejer, således at du trygt medinddrages i behandlingsforløbet.

Det er vigtigt for os, at dit kæledyr tilbydes den bedste behandling. Hvis vi i enkelte tilfælde har brug for en helt speciel undersøgelse, som vi ikke har udstyr til in house, vil vi i disse situationer henvise til det Dyrehospital i Jylland, som har det nødvendige og bedste udstyr til den pågældende undersøgelse.

Vi samarbejder med AniCura Familiedyrlægerne, som har klinikker i Aars, Hobro og Svenstrup. Det betyder at I altid kan få kontakt til en dyrlæge uden for vores normale åbningstid. AniCura Familiedyrlægerne har indgået et vagtsamarbejde med AniCura City Syd og AniCura Gistrup, hvilket betyder, at I i vagten også vil møde dyrlæger fra disse hospitaler.

Tak fra Otto.

"Otto vores dejlige franske bulldog har i flere omgange været behandlet på Dyrehospitalet 9000. Han var på et tidspunkt meget syg med en kompliceret urinvejslidelse. Idag er han helt frisk, på diæt, men lidelsen er veldiagnosticeret og velbehandlet. Vi vil gerne takke Jon og det øvrige personale på dyrehospitalet 9000 for deres store faglige dygtighed, deres omsorgsfuldhed overfor Otto......og os.....samt for at være meget hjælpsomme og fleksible når vi havde brug for ekstra hjælp."
 
Anders, Asbjørn, Gertrud og OTTO