Adfærdskonsultation
 

Adfærdskonsultation

Adfærd hos hunde og katte og andre smådyr kan være en stor udfordring for både ejer, dyrlæger og sygeplejersker. Vi bruger alt hvad vi har i bagagen for at hjælpe og mindske ubehag for både dyr og mennesker. Vi hjælper både med gode råd i hjemmet, men arbejder også meget med det i klinikken. Vet. sygeplejerske Ashley Plourde Steel har arbejdet rigtig meget med adfærd hos hund og kat, som går ud over de almindelige problemer, som vi oftest ser. Her kan hendes ekspertise være ekstrem nyttig.

Det er altid en god ide at udelukke fysisk sygdom først,- hvorfor en konsultation hos dyrlægen ofte vil være det første skridt. Herefter kan vi lave en plan for, hvad der giver mening for jeres kæledyr og jer.

Hvis man har et dyr med angst, kan man altid starte med at købe kalm i håndkøb sammen med et adaptil halsbånd. Det er en god kombination og anbefales til en række af tilstande hvor dyret er utrygt eller udviser adfærd som er angstpræget. Men ring til os eller kig forbi, så vi kan hjælpe jer med at finde den bedste løsning.

Vi ser alenehjemme problemer, angst, forskellige udfordringer hvis der er flere dyr i hjemmet. Det er et område der er i konstant udvikling og man finder nye og bedre veje hele tiden. I de situationer hvor vores ekspertise ikke rækker, kan vi henvise til DSKVE. Læs mere om selskabet herunder.

DANSK SELSKAB FOR KLINISK VETERINÆR ETOLOGI – DSKVE

DSKVE er et fagligt selskab under Den Danske Dyrlægeforening. Etologi betyder læren om dyrs adfærd. DSKVE’s medlemmer er fortrinsvis dyrlæger og fagveterinærsygeplejersker, som arbejder professionelt med adfærdsrådgivning. Desuden er der medlemmer fra andre faggrupper, der har særligt kendskab til og interesse for adfærd hos hund og kat. Læs mere om DSKVA her : http://dskve.dk

Vi vil primært henvise til dyrlæge Marianne Birch Jakobsen som til dagligt arbejder på Jerslev Dyreklinik de har telefonnummer 98831010. Her skal man da spørge efter Marianne Birch Jakobsen.

Det foregår således, at I får et skema fra os, som I skal udfylde, vi laver herefter en henvisning og sender den sammen med skemaet og så ringer I selv der op og aftaler en tid. En konsultation vil koste 1750,- og varer ca 45-60 min.

Information om Marianne Birch Jakobsen.

Dyrlæge Marianne Birch Jakobsen
Behandler hunde og katte

Jerslev Dyreklinik
Nøragervej 3
9740 Jerslev
+45 9883 1010
mbj@jerslevdyreklinik.dk
www.jerslevdyreklinik.dk