Medarbejdere
 

Medarbejdere

Rikke Vestergaard

Rikke Vestergaard

Chefdyrlæge
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Jeg er uddannet som dyrlæge fra Landbohøjskolen i 2005. Efter et kort vikariat på Fyn, fik jeg fast ansættelse i blandet praksis i Vildbjerg. Fra min første tid i praksis stod det hurtigt klart for mig, at det var arbejdet i smådyrspraksis, som havde min store interesse. Gennem min tid i Vildbjerg fik jeg tildelt mere og mere ansvar for smådyreområdet og i 2014 tog jeg så springet yil Dyrlægegruppen Frijsenborg, hvor jeg fik job som smådyrsdyrlæge. 2018 blev året, hvor jeg startede på Dyrehospitalet 9000.

Mine faglige hovedinteresser er Intern medicin, bløddelskirurgi og tandbehandlinger, derfor ligger en stor del af min efteruddannelse også inden for disse emner. Jeg har blandt andet været på 3 moduler ved European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS) om tandbehandlinger og på tre moduler ved ESAVS om bløddelskirurgi. Lige nu er jeg i gang med fortsat videreuddannelse inden for bløddelskirurgi og stiler efter at få en ekstra certificering inden for dette område inden for en nærmere årrække.

Jeg elsker, at bruge tid med min familie både hjemme og på udflugter. Jeg er gift og har en datter og en søn, sammen har vi labradoren Molly.

Jenny Jensen

Jenny Jensen

Dyrlæge
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Efter at have arbejdet 9 år som veterinærsygeplejerske, afsluttede jeg i 2019 min dyrlæge uddannelse på University of Sydney. Efter uddannelsen besluttet jeg mig til at tage en stilling på et henvisningshospital indenfor medicin i Sydney.

Jeg er født og opvokset i Danmark. Som barn flyttede jeg med mine forældre til Australien og her i december 2020 flyttede jeg tilbage til Danmark igen, efter at have boet 32 år i Australien. Jeg bor nu sammen med min kæreste og hans tre dejlige piger.
Jeg startede på Dyrehospitalet 9000 maj 2021, og gælder mig hver dag til at udvikle mig mere og mere.
I fremtiden vil jeg gerne specialiseres indenfor katte, da jeg synes de er fascinerende komplekse dyr.
Jeg viser stor empati for alle dyr, og gør alt hvad jeg kan, for at give den bedste behandling hver dag.
Jeg har taget kurser indenfor tandpleje og førstehjælp, så er beredt på lidt af hvert.

Min fritid går primært med min kæreste og hans tre piger. Ellers elsker jeg at koble af med havearbejde, en god bog eller noget broderi.

Lisbeth Mortensen

Lisbeth Mortensen

Vet. sygeplejerske
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske i 1972 og medejer af Dyrehospitalet 9000. I 1976 var jeg med til at starte Dyrehospitalet Hobrovej i et af byens gamle og bevaringsværdige huse. Vi har bestræbt os på at respektere det gamle hus, samtidig med at vi har renoveret dette og indvendigt er et moderne og veludstyret dyrehospital.

Jeg har i alle årene nydt arbejdet på dyrehospitalet, da mit arbejde også er min store interesse og hobby. Det er dagligt en ubeskrivelig glæde for mig at se dyrene blive raske efter kyndig behandling på hospitalet og ikke mindst have mulighed for at dele ejernes glæde, når de henter deres kæledyr efter endt behandling.

Jeg har altid haft stor interesse for vilde dyr fra den danske natur og har ofte haft killinger, ugleunger, rovfugle, ællinger og harekillinger som plejebørn privat indtil de kunne genudsættes og klare sig selv.

Udover klinikken og de mange dyr og gode venner blandt klienterne, nyder jeg til daglig at slappe af i familiens skød, hvor også mine to katte bliver behandlet og tiltalt som familiemedlemmer. En enkelt svaghed bliver det dog også til - min Honda Civic sport har jeg svært ved at undvære!

Agnethe Andersen

Agnethe Andersen

Sygeplejerske
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Agnethe S. M. Andersen medejer af Dyrehospitalet 9000 og datter af vetr. sygeplejerske Lisbeth Mortensen og nu afdøde dyrlæge Viggo A. Mortensen. Dette har naturligvis bevirket at jeg er opfostret med interessen og glæden ved at hjælpe dyr. Jeg har tilbragt mange timer på mine forældres dyrehospital både i min barndom, men også som voksen.

Da vi mistede min far Viggo Mortensen, besluttede jeg dog at gå en lidt anden vej hvorfor jeg blev uddannet som sygeplejerske fra Århus sygeplejeskole. Jeg har arbejdet som sygeplejerske frem til 2011 hvor vi stiftede Dyrehospitalet 9000 og har altid været meget glad for mit arbejde som sygeplejerske, men da muligheden for at starte et dyrehospital bød sig, var valget ikke svært.

Arbejdet som sygeplejerske har givet mig en god ballast i form af en generel viden om medicin, sygdom og behandling samt ledelse og overblik over større patientgrupper. Dette, sammen med de erfaringer jeg har fået gennem min opvækst, er alle elementer jeg kan anvende i mit virke som sygeplejerske til dyr.

Idet jeg tidligere har beskæftiget mig lidt med grafisk design, ligger marketing delen under mit ansvarsområde. Jeg nyder når vi er på messer eller skal i gang med en kampagne.

Susanne Birgitta Jensen

Susanne Birgitta Jensen

Vet. sygeplejerske
info@dyrehospitalet9000.dk
 
At beskæftige mig med dyr har altid været mit højeste ønske.

Tilbage i 1979 oplevede jeg hvad det vil sige at arbejde på en dyreklinik igennem nogle ugers erhvervspraktik, som kun forstærkede mit ønske.
I 1983 startede jeg så i mesterlære som veterinærsygeplejerske hos dyrlæge Viggo Mortensen på dyreklinikken Hobrovej i Aalborg.

Fra 1986 fulgte fastansættelse som veterinærsygeplejerske samme sted i tolv år frem til 1998.
Fra 1999 til 2009 var jeg dernæst ansat hos Dyrlæge Bastholm i Nørresundby.

Det er med stor glæde, at jeg nu er blevet tilknyttet Dyrehospitalet 9000. Jeg har igennem alle årene selv haft en række dyr omkring mig, specielt hunde, katte og islandske heste.
Lige nu er det en forkælet Mainecoon kat med navnet Missefyr der holder mig med selskab. Min fritid tilbringes i øvrigt sammen med familien, og specielt mit 18 måneder gamle barnebarn Benjamin giver mig pt. mange gode oplevelser.

Erik Jensen

Erik Jensen

Administration
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Erik Jensen er medstifter af Dyrehospitalet 9000 tilbage i år 2010, og har i alle årene stået for budgetter, bogføring og udarbejdelse af regnskaber i samarbejde med selskabets revisor. Herudover har Erik i samarbejde med hospitalets 3 ejere stået for alle ansættelseskontrakter og øvrige kontraktforhold der vedrører virksomheden i samarbejde med selskabets advokat. Erik er uddannet cand scient, og har en lang karriere bag sig i edb-branchen med ansættelser bl.a. hos Christian Rovsing A/S, Olicom A/S, DDC-I A/S samt GN Store Nord A/S. I sin seneste 7 år lange ansættelse hos GN Store Nord havde Erik med titel af Vice President de sidste 2 år udviklingsansvaret for firmaets Mobil produkter, og stod i spidsen for mere end 100 udviklingsingeniører med baser i NOVI Aalborg, Ballerup samt Kina.

Erik blev i 2003 gift med Lisbeth Mortensen, og fik dermed gradvist også indsigt i et dyrehospitals virke, og dermed baggrunden for at blive inddraget i Dyrehospitalet 9000, nu hvor EDB-karrieren er droslet ned for at give mere tid på hjemmefronten og til familien og hobbies.

Erik varetager udover regnskaber også indkøb af Specific og Royal Canin foderprodukter. Når Erik ikke er på klinikken nydes naturen ved hjemmet syd for Aalborg, eller også bliver golf-køllerne svinget på den naturskønne bane hos Rolf Skov Golfklub. Hjemme er det Erik der står for skud, hvis en af de 4 katte pludselig føler behov for lidt natmad, - de har fundet ud af hvorledes han nemt vækkes ved at vippe med en stol, eller ved at kradse på spejlet i soveværelset.

Ana Sigrid Justesen

Ana Sigrid Justesen

vetr. sygeplejerske
info@dyrehospitalet9000.dk
 
Ana er udannet veterinærsygeplejerske og kommer fra oprindeligt fra Sjælland. Under hendes udannelse var hun elev på Slagelse Dyrehospital. Som nyuddannet arbejdede hun i 2 år hos Dyrlægegruppen Thy.
Nu nu er hun bosat i Ålborg og det er hun rigtig glad for. Dyr har altid været hendes lidenskab og hun har selv en lille hund Nola, som hun løber agility med i sin fritid. Derudover er hun udannet hundeinstruktør i DCH. Hun går meget op i soignering og klipning af hunde og har været på små kursuser inden for det. Nola og Ana derudover Besøgshund i TrygFonden Besøgshund og besøger plejehjem mv.