Kirurgi
 

Kirurgi

På Dyrehospitalet 9000 foretager vi mange kirurgiske indgreb hver dag.

Vi vil gerne planlægge vores operationer i den udstrækning vi kan. Derfor vil vi gerne have dit kæledyr ind om morgenen mellem kl 8-9 hvor det er fastende dvs. man skal tage maden væk fra dyret kl 23 aftenen før. Langt de fleste operationer udføres ambulant – hvilket vil sige at patienten kommer hjem samme dag. Hvis patienten skal overnatte på hospitalet vil en sygeplejerske tilse patienten om aftenen / natten efter behov.

Selv om det ikke vil være muligt her at nævne alle de operative indgreb, som foretages på dyrehospitalet, så kan vi her nævne nogle af de operationer der ofte foretages: sterilisationer, kastrationer, fjernelse af diverse tumorer, mammaetumorer, pyometra, cherryeye, fjernelse af fremmedlegme fra tarm, behandling/operation af bidsår, spaltning af abcesser (bylder) mv.  

Vi har digitalt røntgenudstyr hvilket vil sige, at vi kan se røntgenbilledet inden for få minutter, hvilket er en fordel i akutte situationer, så som en påkørsel hvor man gerne vil have en diagnose og prognose med det samme.